Designul si estetica produselor de cofetarie,lucrul individual - Designul si estetica produselor de cofetarie

PORTOFOLIUUniversitate ASEM Profesor Chirita

preview iconExtras din document

Elementele de decor din ciocolată sunt utilizate foarte frecvent in laboratoarele de cofetărie,pentru finisarea şi decorarea torturilor.Culoarea specifică pe care o are ciocolata permite aplicarea ei pe orice glazură şi pe oriceculoare. Cel mai frecvent, ciocolata se foloseşte pentru decorarea suprafeţelor laterale ale torturilor,in acest caz, ciocolata este turnată in cornetul de hartie sub formă de grătar (simplu, dublu, fantezii),figuri geometrice sau diferite modele de filigran. Decorul din ciocolată poate fi executat după fanteziaşi imaginaţia lucrătorului şi in funcţie de mărimea tortului.Tot pentru decorarea torturilor din ciocolată se pot ....

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Portofoliu: Designul si estetica produselor de cofetarie,lucrul individual Obiect: Designul si estetica produselor de cofetarie