Laborator de patiserie - Todoroi Dumitru

LABORATORUniversitate ASEM Caiet Informatica

preview iconExtras din document

Piaţa Piaţa produselor de patiserie înregistrează o creştere constantă, atât cantitativ cât şi valoric. Această afacere este considerată una dintre cele mai puţin costisitoare ramuri din sectorul alimentaţiei, beneficiind în acelaşi timp de o cerere în progres, determinată în primul rând de faptul că produsele oferite sunt ieftine şi deci accesibile tuturor categoriilor de consumatori. Concurenţa După cum deja am precizat, laboratoarele de patiserie sunt repartizate relativ uniform în teritoriu. Din moment ce amplasarea geografică are o importanţă determinantă, pentru a câştiga clienţii unor firme concurente din alte zone trebuie atinsă o calitate a produselor care să justifice distanţa mai mare care ar trebui parcursă pentru cumpărarea lor.

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Laborator: Laborator de patiserie Profesor: Todoroi Dumitru