Lucrarea practică 3. Studierea defectelor fructelor și legumelor - Merceologie

LABORATORUniversitate ASEM Profesor Fedorcicova Svetlana

preview iconExtras din document

DEFECTELE FRUCTELOR ŞI LEGUMELOR: TIPURI, SEMNELE DISTINCTIVE, CAUZELE DE APARIŢIE, INFLUENŢA ASUPRA CALITĂŢII, METODELE DE PREVENIRE BOLILE FITOPATOGENE ALE LEGUMELOR BOLILE FIZIOLOGICE BOLI FIZIOLOGICE LA FRUCTE BOLI FIZIOLOGICE LA LEGUME Scopul lucrării: Studierea defectelor fructelor şi legumelor: tipurile, semnele distinctive, cauzele de apariţie, influenţa asupra calităţii, metodele de prevenire Lucrarea 3.1. Folosindu-vă de textul ce urmează (1) studiați deteriorări ale fructelor și legumelor. Completați tabelul ce urmează. Lucrarea 3.2. Folosindu-vă de textul ce urmează (1) studiați bolile fructelor și legumelor. Completați tabelul ce urmează.

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Laborator: Lucrarea practică 3. Studierea defectelor fructelor și legumelor Obiect: Merceologie