Raspunsuri pentru testare la Merceologia marfurilor alimentare - Handrabura Alina

FITUICIUniversitate ASEM Caiet Merceologia Marfurilor Alimentare

preview iconExtras din document

Tema 1 Oua si produse din oua 1. Importanta in alimentatie, valoare nutritive si compozitia chimica 2. Structura si proprietati fizice 3. Clasificarea si cerinte de calitate 1. Conditii de ambalare marcare pastrare transportare 2. Produsele din oua Tema 2 Grasimile 1.Grăsimile alimentare 2.Clasificarea 3.Proprietăţile fizice 4 Compoziţia chimică 5.Cerinţe de caliate Tema 3. Caracteristica sortimentului de grăsimi alimentare 1.Uleiuri vegetale. 2.Grăsimile de origine animală. 3.Grăsimile hidrogenate. 4. Margarina. 5. Grăsimile culinare, de cofetărie şi patiserie. 6. Grăsimile emulsionate (maioneza). Tema 4. Rolul și importanța cărnii și a produselor din carne în activitatea economică și în consum 1. Starea și perspectivele producerii, consumului și comerțului cu carne și produse din carne 2. Valoarea nutritivă și compoziția chimică a cărnii Tema 5. Caracteristica merceologică a cărnii 1. Caracteristica merceologică a animalelor pentru carne. 2. Factorii care influenţează randamentul şi calitatea cărnii provenite de la animalele 3. Tehnologia de tăiere a animalelor pentru carne Tema 6. Caracteristica merceologică a cărnii de pasăre Caracteristica modificărilor ce au loc în timpul păstrării şi comercializării cărni de pasăre, factorii ce le cauzează şi defectele posibile Tema 7. Caracteristica merceologică a subproduselor din carne 1. Particularităţile clasificării subproduselor din carne 2. Compoziţia chimică, valoarea nutritivă şi sortimentul subproduselor din carne 3. Tehnologia prelucrării subproduselor din carne 4. Cerinţele faţă de calitate 5. Condiţiile de păstrare şi ambalare a subproduselor din carne Tema 8. Caracteristica merceologică a produselor din carne sărate şi afumate 1. Clasificarea produselor din carne 2. Produsele din carne sărate 3. Produsele din carne afumate 4. Specialităţile din carne Tema 9. Caracteristica merceologică a produselor din carne în membrană (mezelurile) 1. Materia primă de bază şi auxiliară folosită la prepararea mezelurilor 2. Valoarea nutritivă şi compoziţia chimică ...

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Fituici: Raspunsuri pentru testare la Merceologia marfurilor alimentare Profesor: Handrabura Alina