Copiute pentru Examen la merceologie - Cretu V.

FITUICIUniversitate ASEM Caiet Bazele Merceologiei

preview iconExtras din document

1. Clasificarea mărfurilor alimentare. 2. Clasificarea ştiinţifică merceologică a marfurilor nealimentare 3. Proprietăţile mărfurilor. Clasificarea si caracteristica 4. Metodele de verificare a calitatilor marfurilor. 5. clasificarea substantelor chimice din produsele alimentare 6. Caracteristica substantelor furnizoare de energie din produsele aliment. 7. Caracteristica substantelor biologic active 8. Caracteristica apei si a compon. secundari din produsele alimentare 9. Particularitatile microbiologice ale materiei prime. Morfologia microorganismelor. 10. Particularitatile fiziologice ale microorganismelor 11. Toxicoinfectiile. Insemnatatea microorganismelor in industria alimentara. 12. Produsele oleaginoase. Importanta alimentara, sortimentul si indicii de calitate ai uleiurilor vegetale 13. Tehnologia de obtinere a uleiului de floarea soarelui. 14. Sortimentul si caracteristica grasimilor de origine animala 15. Importanta alimentara a grasimilor. Caracteristica si calitatea grasimilor hidrogenate 16. Produsele zaharoase. Importanta in alimentatie. Clasificarea produselor zaharoase dupa valoarea biologica, sortiment si indicatori de calitate 17. Zaharoza. Tehnologia de obtinere, sortiment, indicatori de calitate, pastrarea si ambalarea zaharului de sfecla de zahar. 18. Alte produse zaharoase (amidon, glucoza, fructoza, zahar invertit) Caracter.ind de calit.pastrarea.sortiment 19. Produsele de cofetarie (bomboanele, halvaua, marmaladele) Caracteristica si ind.de calitate 20. Valoarea alimentara si compoz.chimica a laptelui. Sortiment si ind.calit.ai laptelui crud ...

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Fituici: Copiute pentru Examen la merceologie Profesor: Cretu V.