Intrebari la examen microbologie - Microbiologia Produselor Alimentare

FITUICIUniversitate ASEM Profesor Calmis Valentina

preview iconExtras din document

1. Definiţi obiectivele de studiu ale microbiologiei şi ramurilor ei. 2. Descrieţi principalele etape ale dezvoltării microbiologiei şi estimaţi rolul diferitor savanţi microbiologi. 3. Argumentaţi rolul savanţilor români şi moldoveni în dezvoltarea microbiologiei. 4. Demonstraţi structura microscopului fotonic si expuneţi regulile de utilizare şi păstrare. 5. Descrieţi metodele speciale de microscopie optică. 6. Explicaţi principiile de clasificare a microorganismelor. 7. Caracterizaţi structura particulelor virale. 8. Descrieţi şi exemplificaţi printr-o schemă etapele reproducerii virusurilor.

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Fituici: Intrebari la examen microbologie Obiect: Microbiologia Produselor Alimentare