Fituici - Merceologia nealimentara a marfurilor - Merceologia Marfurilor Nealimentare

FITUICIUniversitate ASEM Profesor Cernavca Mihail

preview iconExtras din document

1. Rolul şi locul maselor plastice în viaţa cotidiană a omului contemporan. Caracteristica maselor plastice obţinute în baza răşinilor policondensate: felurile, proprietăţile de bază, utilizarea. 2. Compoziţia maselor plastice: caracteristica generală a substanţei de bază, materialelor de umplutură, plastifianţilor şi altor componenţi. Clasificarea maselor plastice. 3. Caracteristica maselor plastice obţinute în baza răşinilor polimerizate: felurile, proprietăţile de bază, utilizarea. 4. Proprietăţile generale a maselor plastice: chimice, fizice şi mecanice. Caracteristica maselor plastice obţinute în baza polimerilor naturali modificaţi: felurile, proprietăţile de bază, utilizarea. 6. Mărfuri din mase plastice:clasificarea,proprietăţile consumiste,caracteristica sortimentului. 10. Noţiuni generale şi clasificarea mărfurilor chimice de uz casnic. Clasificarea şi caracteristica produselor petrolifere. 14. Vopselele;definitia,compozitia,clasificarea.Caracteristica sotimentului,indici si cerinte de calitate. 30. Clasificarea mărfurilor ceramice.Caracteristica sortimentului veselei pentru sufragerie,ceai şi cafea. 31. Clasificarea şi caracteristica sortimentului veselei de menaj din majolică şi ceramică populară. 32. Proprietăţile consumiste a mărfurilor ceramice. Marcarea, felurile de ambalare contemporană şi tradiţională, transportarea şi păstrarea mărfurilor ceramice. 33. Recepţia calitativă a mărfurilor ceramice în comerţ. Defectele articolelor ceramice şi influenţa lor la diminuarea calităţii. 36. Coroziunea metalelor: esenţa, factorii, metoda de protejare contra coroziunii. 39. Vesela metalică:clasificarea,caracteristica sortimentului.Proprietăţile consumiste şi cerinţele de calitate prezentate veselei metalice. 48. Aparate cu încălzire electrică: domeniile de utilizare şi avantajele, clasificarea după destinaţie. Aparatele pentru încălzirea apei menajere şi pregătirea băuturilor: părţile componente, clasificarea, sortimentul, proprietăţile consumiste, cerinţele de calitate şi controlul calităţii în comerţ. 67. Clasificarea şi proprietăţile consumiste ale materialelor de construcţie. 70. Materialele de construcţie din ceramică: clasificarea, sortimentul, utilizarea, cerinţele de calitate. 72. Materialele hidro-, termo- şi fonoizolante: noţiuni generale, clasificarea, sortimentul, utilizarea, cerinţele de calitate.

Download
alert iconRaporteaza o eroare
0 Comenteaza
+1
Posteaza

Fituici: Fituici - Merceologia nealimentara a marfurilor Obiect: Merceologia Marfurilor Nealimentare