1.Obiectul si necesitatea expertizei marfurilor 2.Notiunea de expertiza si clasificarea expertizelor 3.Metoda expertizei merceologice 4.Atribuirea calitatii de expert.Drepturile si obligatiile 5.Desemnarea si nr expertilor.Recuzarea si inlocuirea expertilor 6.Factorii ce formeaza calitatea marfurilor.Notiuni generale despre calitatea marfurilor 7.Metodele de apreciere a calitatii 8.Notiuni de standardizare a obiectelor de larg consum 9.Clasificarea si categoriile standardelor 10.Identificarea si procedeele de falsificare a marfurilor.Urmarile falsificarii 11.Falsificarea calitativa a marfurilor 12.Falsificarea cantitativa si informationala 13. Proprietatile consumiste a marfurilor alimentare 14. Proprietatile consumiste a marfurilor nealimentare 15. Procedura si metodologia generala a expertizei marfurilor
Fituici: Copiute pe subiecte la examen - Expertiza si certificarea marfurilor Obiect: Expertiza si Certificarea Marfurilor