Economia întreprinderii de restauraţie Tematică 1. Tipologia întreprinderilor de restauraţie. • Restaurantele clasice, cu specific si specializate. • Restaurantele cu autoservire si servire rapida. • Unităţi de tip bufet, bodega, berărie . • Unităţi de tip bar si alte tipuri de restaurante. 1.1 Restaurantele clasice, cu specific si specializate *Restaurant - unitate de alimentatie publica, care imbina activitatea de producere a produselor de alimentatie publica cu cea de servire, oferind clientilor o gama diversificata de preparate culinare, produse de patiserie-cofetarie, bauturi alcoolice si nealcoolice. Pot exista 7 tipuri de restaurante: clasic, specializat, cu specific national sau local, cu program artistic, braserie, berarie, terasa de vara: -restaurant clasic - unitate de alimentatie publica cu un larg sortiment de preparate culinare (gustari calde si reci, preparate lichide calde, mincari, produse de cofetarie, patiserie, inghetata, fructe, bauturi nealcoolice si alcoolice, produse din tutun), iar pentru crearea unei atmosfere distractive poate avea si o formatie muzicala. Presteaza servicii suplimentare de organizare a banchetelor, receptiilor etc. Categorii de clasificare: 1, 2, 3, 4, 5 stele;
Comentariul tau va fi primul
20:04Fituici: Economia întreprinderii de restauraţie Obiect: Economia Intreprinderii de Restauratie