42.Sarcinile, planurile, si prognoza de dezvoltare a industriei produselor de cofetarie. Clasif. Prod. de cofetarie 43.Materiile prime și auxiliare. Caracteristicile lor. Fazele de producție 44.Caracteristica zaharurilor principale. Siropurile melaso-zaharoase si siropurile invertite. 45Tehnologia produselor de laborator.Caramela. 46. Productia maselor ce contin zahar sub forma de solutie saturata si cristale . Schema de productie a fondantelor. 47.Semifabricatele pentru produsele de cofetarie din fructe. Prepararea maselor de cofetarie capabile de a forma jeleuri. Productia maselor de cofetarie din fructe si jeleu. 48. Prepararea maselor de cofetărie cu structură spumoasă. Prepararea maselor plastice de zefir şi sufleu. 50. Tehnologia de fabricare a halvalei. Producţia drajeurilor orientale. 51.Prelucrarea boabelor-cacao în produsele de cacao. Obţinerea crupei de cacao. Semifabricatele din crupe de cacao, cacao pastă şi cacao praf. ...
Comentariul tau va fi primul
Fituici: Cofetarie (copiute) Obiect: Cofetarie