Cursuri la Microbiologie

112 din 12

doc Clasificarea bacteriilor in fuctie de forma

Microbiologie ,clasificarea bacteriilor

pdf Microbiologia alimentelor

Laptele conține  lipide  lactoză  proteine  enzime, vitamine, etc  Mediu bun pentru dezvoltarea microorganismelor  aerobe  anaerobe – sub stratul de grăsime format în cursul depozitării laptelui Contaminarea lap

pdf Sanităria şi Igiena Mărfurilor

§1. Noţiuni generale de microbiologie, taxonomie, igienă şi sanitărie 1.1.Obiectul de studiu al „Sanităriei şi igienei” 1.2.Taxonomia şi sistematica generală a microorganismelor 1.3. Morfologia microorganismelor 1.4. Fiz

txt Microbiologia

Un politist vine seara acasa. Lumina era stinsa, sotia se culcase. Cand sa se bage si el in pat, sotia se scoala si ii cere o aspirina.
Politistul se ridica, se imbraca pe intuneric si pleaca la farmacia din colt. Ac

ppt Igiena alimentatiei

modul de alimentatie sanatos

ppt Igiena transportarii produselor alimentare

specificul transportarii produselor alimentare

doc microbiologia

Drojdiile-org.monocelulare imobile ce se referă la clasa Ascomycetes,au proprietatea de a scinda(supune ferm entării)zahărul în alcool si bioxid de carbon(senum.saharomicete).

doc Aditivii alimentari

Aditiv alimentar înseamnă orice substanţă, care nu este folosită în mod obişnuit ca produs alimentar sinestătător sau ca component obişnuit tipic al alimentelor, care are sau nu valoare nutritivă, adăugarea intenţionată

doc Microbiologia Produselor Alimentare

Prelegeri privind microbiologia produselor alimentare

rtf microbiologia

Nu are descriere.

ppt Diagnosticul Hepatitelor virale si infectiei Citomegalovirus

Reacţia de polimerizare în lanţ Construcţia ADN Replicarea ADN Etapele PCR Hepatita virală B Marcherii HBV Importanţa diagnostică a determinării ADN - HBV HBV acută HBV cronică Hepatita virală C Oscilaţia nive

doc Microbiologia Produselor Alimentare

1. OBIECTUL MICROBIOLOGIEI. ISTORICUL MICROBIOLOGIEI. CLASIFICAREA GENERALĂ A MICROORGANISMELOR 2. CARACTERIZAREA PRINCIPALELOR GRUPE DE MICROORGANISME UTILIZATE ÎN SCOPURI INDUSTRIALE 3. NUTRIŢIA MICROORGANISMELOR 4.