Utilaje termice Utilaje frigorifice Alte utilaje Utilaje termice 1. Masina de gatit este utilajul cel mai important din bucatarie, fiind utilizat la obtinerea unui numar mare de preparate. Cu ajutorul acesteia se pot aplica cele mai variate prelucrari termice. Clasificarea masinilor de gatit se face in functie de combustibilul folosit, astfel fiind masini incalzite electric, masini incalzite cu combustibil solid (lemn, carbuni), cu combustibil lichid (pacura) sau cu combustibil gazos (gaz metan). Uneori se folosesc sisteme de incalzire mixte (arzatoare de gaz, alaturi de plite electrice). In ceea ce priveste solutia constructiva adoptata, masinile de gatit sunt compuse dintr-un plan superior, unde se afla plitele, si un plan inferior, care constituie elementul de suport. Partea inferioara este determinata construnctiv de combustibilul folosit pentru alimentarea masinii. ...
Comentariul tau va fi primul
Curs: Utilaje, mecanisme, ustensile si vesela pentru pregatirea carnii Obiect: Utilajul Comercial