Reglementare Tehnică „ Miere de albine” - Rosco

CURSUniversitate IMI-NOVA Caiet Expertiza si Certificarea Marfurilor

preview iconExtras din document

Prezenta Reglementare Tehnică stabileşte cerinţe minime de siguranţă alimentară, calitate, prezentare şi etichetare, care trebuie respectate la producerea şi comercializarea pentru consumul uman a mierii de albine pentru consumul umanprovenite atît din producţia internă cît şi de import. Cerinţele de siguranţă alimentară, calitate şi prezentare a mierii de albine prescrise în prezenta Reglementare Tehnică nu se aplică la mierea de albine produsă în gospodării individuale pentru consumul propriu şi nici celei de tranzit sau depozitate temporar, ca bunuri care tranzitează ţara, dacă aceasta nu reprezintă un pericol pentru sănătatea umană şi mediul înconjurător.

Download
alert iconRaporteaza o eroare
1 Comenteaza
+1
Posteaza

Curs: Reglementare Tehnică „ Miere de albine” Profesor: Rosco