Capitolul 1 Particularitati ale pietei marfurilor nealimentare 1.1 Particularitati privind studiul marfurilor nealimentare pe piata romanesca 1.2 Aspecte generale ale pietei unor marfuri nealimentare Capitolul 2 Caracterizarea merceologica a lemnului si produselor din lemn 2.1 Structura si compozitia chimica a lemnului reflectata in calitatea produselor din lemn 2.2 Proprietatile lemnului, in relatie cu calitatea produselor din lemn 2.3 Defectele lemnului si influenta lor asupra calitatii produselor 2.4 Caracterizarea si recunoasterea speciei lemnoase indigene pe piata produselor din lemn 2.5 Produse obtinute din lemn 2.6 Calitatea si sortimentul de semifabricate brute si ameliorate din lemn Capitolul 3 Caracterizarea merceologica a mobilei 3.1 Obtinerea mobilei si influenta ei asupra calitatii 3.1.2 Obtinerea reperelor simple si complexe 3.1.3 Obtinerea subansamblurilor si montarea lor 3.2 Clasificarea si caracterizarea sortimentului de mobilier 3.3 Verificarea calitatii mobilierului Capitolul 4 Caracterizarea merceologica a marfurilor din sticla 4.1 Structura si compozitia chimica in relatie cu proprietatile sticlei 4.2 Aportul materiilor prime in formarea proprietatilor sticlei 4.3 Obtinerea sticlei si influenta ei asupra calitatii produselor 4.4 Defectele marfurilor din sticla 4.5 Tipuri de sticla 4.6 Clasificarea si caracterizarea sortimentului de marfuri din sticla 4.7 Verificarea calitatii marfurilor din sticla 4.8 Conditiile de marcare, ambalare si depozitare a marfurilor din sticla Capitolul 5 Caracterizarea merceologica a marfurilor ceramice 5.1 Influenta materiilor prime asupra calitatii marfurilor ceramice 5.2 Influenta operatiilor de obtinere a marfurilor ceramice asupra calitatii 5.3 Defectele marfurilor ceramice 5.4 Principalele tipuri de produse ceramice pentru articole de menaj si decorative 5.5 Clasificarea si caracterizarea sortimentului de marfuri ceramice 5.6 Verificarea calitatii marfurilor ceramice pentru menaj si decorative 5.7 Conditiile de marcare, ambalare, depozitare si transport Capitolul 6 Fibre naturale si chimice 6.1 Fibre naturale vegetale 6.2 Fibre naturale animale 6.3 Fibre naturale minerale 6.4 Fibre chimice din polimeri naturali 6.5 Fibre chimice din polimeri sintetici Capitolul 7 Caracterizarea merceologica a tesaturilor textile 7.1 Obtinerea tesaturilor si influenta acestora asupra calitatii produselor 7.2 Finisarea tesaturilor si influenta ei asupra calitatii produselor 7.3 Principalele defecte ale tesaturilor 7.4 Calitatea tesaturilor. Sistemul de indicatori de calitate 7.5 Clasificarea sortimentului de tesaturi
Comentariul tau va fi primul 
Curs: Carte Merceologia Marfurilor Nealimentare Profesor: Levinte Tatiana