Tema 1. Calitatea – factor determinant al competitivităţii întreprinderii Tema 2. Esenţa managementului calităţii Tema 3. Conceptul de Management al Calităţii Totale (TQM) Tema 4. Definirea şi caracteristica standardelor seriei ISO 9000:2000 Tema 5. Documentaţia Sistemului de Management al Calităţii Tema 6. Structura organizatorică a Sistemului de Management al Calităţii Tema 7. Implementarea Sistemului de Management al Calităţii în întreprindere Tema 8. Costurile calităţii şi determinarea eficienţei economice de la creşterea calităţii producţiei Tema 9. Indicatorii şi instrumentele calităţii Tema 10. HACCP (ISO 22000) – sistem de asigurare a inofensivităţii produselor alimentare ale întreprinderii Tema 11. 20 keys – sistem de asigurare a competitivităţii întreprinderii Tema 12. Sisteme de management de mediu ISO 14000 ...
Comentariul tau va fi primul
08:33Curs: Managementul calitatii - Note de curs Profesor: Cretu